Ervaringen

De gesprekken die ik met Mascha heb gehad en de inzichten die ik heb gekregen zijn voor mij erg waardevol. Ik ervaar nu veel meer rust en vertrouwen.
Susanne –

Een aanrader! voor iedereen die in een kinderwenstraject zit en behoefte heeft aan mentale begeleiding. Mascha is een warm en oprecht persoon. Ze heeft ons supergoed begeleidt, zonder oordelen, in een ontzettend moeilijke keuze waar wij mee te maken kregen in onze weg naar een kindje.
 – Nienke –

De gesprekken met Mascha zijn zo fijn en verhelderend. Wat ik een grote pré vind is dat ze zelf ook in een fertiliteitstraject heeft gezeten en begreep wat ik doormaakte. Ik voelde mij gehoord.
– Marlies –

Wat is het ontzettend fijn om met iemand te praten die begrijpt waar je mee bezig bent. Die ook snapt wat voor rare gedachtes er soms in je hoofd spoken bij een zwangerschapswens en deze helemaal niet zo gek vindt. Mascha heeft me inzichten gegeven in mezelf en is daarbij vooral ondersteunend en onderzoekend geweest zodat ik zelf mijn richting kon vinden. Dat vond ik erg fijn en het heeft me veel geleerd. Het heeft me veel ruimte en rust in mijn
hoofd gegeven in een tijd die emotioneel zwaar was.
– Petra –

Ik kwam bij Mascha met mijn verdriet dat ik niet op de natuurlijke manier kinderen kan krijgen en we al heel lang in het behandeltraject zitten. Tijdens de gesprekken bleek mijn onvrede niet alleen te maken te hebben met het behandeltraject maar ook met mijn werk. We zijn op beide vlakken hard aan het werk gegaan. Ik kreeg handvatten om met mijn verdriet om te gaan. En ging ook aan de slag om antwoord te vinden op belangrijke vragen: Waar ligt mijn talent, waar ligt mijn passie, waar ben ik goed in, maar vooral waar word ik blij van? Zo mooi dat ik naast mijn verdriet ook weer bezig ging met positieve dingen. Het gaf me kracht om door te zetten. Ik ging mij beter over mezelf voelen, waardoor ik de behandelingen veel beter aankon.
– Tanja –