KinderwensbegeleidingBij vruchtbaarheidsbehandelingen is er een hoop fysiek ongemak; jezelf inspuiten met hormonen, echo’s, puncties en meer. Toch ervaren veel vrouwen de behandeling op emotioneel vlak het zwaarst.

Wat kan ik voor jullie als coach betekenen?

*  Samen gaan we aan de slag met negatieve gedachten die jou nu nog in hun greep houden. Je gaat ervaren dat JIJ de baas bent over jouw gedachten waardoor je emotionele rust gaat ervaren, ondanks de onzekere periode waarin jullie je bevinden.

*  We kijken naar de keuzes waar je in een fertiliteitstraject voor komt te staan waardoor je helder krijgt welke keuzes bij jou passen.

*  We gaan samen bekijken hoe jij het vertrouwen terugvindt in jouw lichaam.

*  Binnen jullie relatie leren jullie hoe je elkaar kunt blijven “zien” en “horen” en met elkaar in gesprek blijven in deze rollercoaster die dit traject met zich meebrengt.

*  Je gaat leren hoe je dichtbij jezelf kunt blijven op het moment dat er een pijnlijke opmerking vanuit jouw omgeving komt.

*  Maar ook op het moment dat jullie te maken krijgen met verlies of rouw. Bijvoorbeeld na een miskraam, een doodgeboren kindje of ongewenste kinderloosheid. Ik kan je ondersteunen in het rouwproces en zodra er hiervoor ruimte ontstaat, begeleid ik jullie in het “hoe nu verder”.

*  En natuurlijk bied ik jullie een luisterend oor.

Dit zijn zomaar enkele van de vele aspecten die tijdens een kinderwens om de hoek komen kijken, waarin ik jullie kan begeleiden.

Een consult is dan ook altijd maatwerk, waarbij de focus op jou ligt. Wat voor de één geldt hoeft niet voor de ander te gelden. Samen bekijken we dan ook altijd welke handvaten bij jou passen.

Een kinderwens is een ongekend diepe wens. Uit eigen ervaring weet ik dat je tijdens dit traject heen en weer geslingerd kunt worden van hoop naar wanhoop, van angst naar blijdschap en weer van verdriet, vertrouwen, boosheid of het gevoel dat je lichaam jou in de steek laat. Het is niet niks.

Heb je behoefte aan begeleiding op het emotionele vlak tijdens het fertiliteitstraject dan is onze eerste afspraak altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat je een “klik” met mij voelt zodat je je veilig voelt om jouw verhaal met mij te delen.